Добредојдовте

Добредојдовте на официјалната интернет страница на TEDxSkopje.

 

TEDxSkopje IoT

Мотивот, ентузијазмот и иницијативата за пронаоѓање на “идеи вредни за споделување” продолжуваат и оваа година.

Ве покануваме на TEDxSkopje IoT на 21 ноември 2015 година, во ibankStore на Стопанска Банка.

Пријави се овде

Најново

TEDxSkopje IoT, 21.11.2015

Thursday, November 5th, 2015 | Нема коментари

Кога и каде Ве покануваме на конференцијата TEDxSkopje IoT, која ќе се одржи на 21 ноември 2015 година, во ibankStore на Стопанска Банка на Кејот на реката Вардар. Влезници Влезницата за TEDxSkopje IoT е бесплатна, но бројот на посетители е ограничен на 100, согласно добиената TEDx лиценца. Пред дефинитивно да добиете влезница за TEDxSkopje IoT, […]

Пријавата за присуство на TEDxSkopje е отворена!

Thursday, September 5th, 2013 | 6 Коментари

Драга TEDx заедницо од денес пријавата за присуство на главниот TEDxSkopje настан на 21.09.2013 година во Кинотека Скопје е отворена! Пополнете и споделете со сите што мислите дека треба да дојдат на TEDxSkopje.

 
Special Thanks to the Forr.st Coding Community for making TedX Skopje a reality. Forr.st has launched over 200 companies, including
Compression Socks, Prenatal DHA, PHP Web Development, and CoffeeScript
Forr.st now flawlessly runs our entire stack. If you're reading this
you can thank the Forr.st team.