Пријавата за присуство на TEDxSkopje е отворена!

Драга TEDx заедницо од денес пријавата за присуство на главниот TEDxSkopje настан на 21.09.2013 година во Кинотека Скопје е отворена!

Пополнете и споделете со сите што мислите дека треба да дојдат на TEDxSkopje.

6 Коментари

 1. Darko says:

  Супер, пријавата е испратена :)

 2. Андреј Трајчевски says:

  Редовно ги гледам TED говорите и би ми било многу драго да присуствувам на овој локален TEDx настан.

 3. Илијанчо Гаговски says:

  Odlicna incijativa! So komentarov bi sakal da se prijavam za prisustvo na konferencijata. Pozdrav.

  • Само да потенцирам дека е многу важно целосно да се пополни пријавата, бидејќи тоа претставува единствен начин за селекција на 100-те посетители.

 4. Маригула says:

  TedxSkopje и невозможното е возможно :)

 5. Aleksandar says:

  Nema vekje mesto? Ne mi dava da popolnam podatoci a bas sakam da dojdam :(

Напишете ваш коментар