Добредојдовте

Saturday, August 21st, 2010

Добредојдовте на официјалната интернет страница на TEDxSkopje.

TEDxSkopje е независно организирана група ентузијасти, кои на 10 јули 2010 се стекнаа со официјалната лиценца за организирање на локален TEDx настан во Македонија.

Гледајте го официјалното TEDx промо видеото и дознајте што е TEDx и кои се главните карактеристики на овој настан.

Еден коментар

  1. DrClyde says:

    I love TEDxSkopje

    Jas Ljubam TEDxSkopje

Напишете ваш коментар