Партнери

Дајте дел од себе за TEDxSkopje

До сега TEDxSkopje IoT (Internet of Things) го поддржаа:

Официјален Спонзор

   stb1  fragment-logo

Дајте дел од себе за TEDxSkopje Спонзор

itmk-logo PORTA_logo crna osnova_srebro latinica  
apra-logo zdravjeradovo-logo immk-logo freshdesign-logo
magnasken-logo mof-logo duna
kinoteka-logo metamorphosis-logo

Медиумски Спонзори

     

Фотографи: Ана Нелковска и Фидан Николовски

Ве покануваме да:

  • Учествувате
  • Се вклучите
  • Донирате
  • Иновирате

…во „Идеи вредни за споделување“. Придобивки Партнерството вклучува највисоко признание за спонзорите и партнерите пред и за време на конференцијата. Ние ќе работиме со спонзорите и партнерите на креирање уникатни можности за брендирање, базирани на Вашите потреби и интереси. За повеќе информации симнете ја официјалната покана за спонзори.