Партнери

Дајте дел од себе за TEDxSkopje

До сега TEDxSkopje City2.0 го поддржаа:

Официјален Спонзор

   fragment-logo  kinoteka-logo

Дајте дел од себе за TEDxSkopje Спонзор

metamorphosis-logo
apra-logo zdravjeradovo-logo immk-logo freshdesign-logo
 magnasken-logo  mof-logo  duna    

Медиумски Спонзори

     

Фотографи: Ирена Мила, Марјан Петковски, Марија Костовска и Петар Кајевски

Ве покануваме да:

  • Учествувате
  • Се вклучите
  • Донирате
  • Иновирате

…во „Идеи вредни за споделување“. Придобивки Партнерството вклучува највисоко признание за спонзорите и партнерите пред и за време на конференцијата. Ние ќе работиме со спонзорите и партнерите на креирање уникатни можности за брендирање, базирани на Вашите потреби и интереси. За повеќе информации симнете ја официјалната покана за спонзори.