Снимка

Пoгледнете ја снимката од TEDxSkopje City 2.0:

(Ве молиме скокнете ја 2рата минута / поради технички проблем со звукот. Се извинуваме.)

Директен линк на Youtube

TEDxSkopje City 2.0 Програма