Пресоздавање на автономен простор = театарска сцена, Марија Зафирова

Wednesday, November 27th, 2013

Марија Зафирова за можностите и слободата во менувањето на просторот како духовен ентитет во прилог на театарската сцена што ја развива Театра.

Благодарност до:
Видео монтажа: Partes
Снимање:Partes и Cre8ive8

Напишете ваш коментар