TEDxSkopjeIoT Salon Livestream

Livestream

 

Добредојдовте

Добредојдовте на официјалната интернет страница на TEDxSkopje.

Најново

TEDxSkopje IoT, 21.11.2015

Thursday, November 5th, 2015 | Нема коментари

Кога и каде Ве покануваме на конференцијата TEDxSkopje IoT, која ќе се одржи на 21 ноември 2015 година, во ibankStore на Стопанска Банка на Кејот на реката Вардар. Влезници Влезницата за TEDxSkopje IoT е бесплатна, но бројот на посетители е ограничен на 100, согласно добиената TEDx лиценца. Пред дефинитивно да добиете влезница за TEDxSkopje IoT, […]

Пријавата за присуство на TEDxSkopje е отворена!

Thursday, September 5th, 2013 | 6 Коментари

Драга TEDx заедницо од денес пријавата за присуство на главниот TEDxSkopje настан на 21.09.2013 година во Кинотека Скопје е отворена! Пополнете и споделете со сите што мислите дека треба да дојдат на TEDxSkopje.