Урбаното градинарство обезбедува повеќе од само храна, Јан Зијлстра

Wednesday, November 27th, 2013

Јан Зијлстра, зборува за благодетите на урбаното градинарство.

Благодарност до:
Видео монтажа: Partes
Снимање:Partes и Cre8ive8

Напишете ваш коментар