Двојна Слика, Минас Бакалчев

Wednesday, November 27th, 2013

Минас Бакалчев за двојните или скриените слики на градот произлезени од инверзното читање на неговата физичка структура.

Благодарност до:
Видео монтажа: Partes
Снимање:Partes и Cre8ive8

Напишете ваш коментар