“(Ре)креирањето на индивидуалниот идентитет на граѓаните” – Елена Б. Ставревска

Monday, November 18th, 2013

Елена Б. Ставревска за врската меѓу јавниот простор и (ре)креирањето на индивидуалниот идентитет на граѓаните.

Благодарност до:
Видео монтажа: Partes
Снимање:Partes и Cre8ive8

Напишете ваш коментар