“Светот низ лизгачки врати” – Роберт Смилески

Monday, November 18th, 2013

Роберт Смилески зборува за своите најинтересни искуства од патувањата низ светот и зошто е потребно таквите информации во иднина се почесто да се споделуваат…

Благодарност до:
Видео монтажа: Partes
Снимање:Partes и Cre8ive8

Напишете ваш коментар