“Колаборативно пресметување – реалност и иднина“- Анастас Мишев

Wednesday, April 27th, 2011

Во својот говор „Колаборативно пресметување – реалност и иднина“,  Анастас Мишев зборува за грид-пресметувањата, потребата од нив, формите во кои тие се манифестираат и правците во кои ќе се развиваат.

Благодарност до:
Видео монтажа: Cre8ive8

Напишете ваш коментар