Статистики од видео стримингот

Голема благодарност до One.mk, NewMedia.mk и Livestream што го овозможија.

(Кликнете на сликата за поголема верзија.)

Еден коментар

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by novica and TEDxSkopje, TEDxSkopje. TEDxSkopje said: Статистики од видео стримингот – Голема благодарност до One.mk и NewMedia.mk што го овозможија. http://tedxskopje.mk/archives/992 [...]

Напишете ваш коментар