TEDxNiš – стриминг во живо во “Клуб на новинари”

Утре ( 04.06.2011, сабота)  се одржува TEDxNiš, конференција организирана од страна на нашите најблиски соседи. Во овој контекст, со големо задоволство ве покануваме заедно да го преоследиме TEDxNiš со стриминг во живо:

Локација: Клуб на новинари
Почеток :12:00

Можете да се пријаватите за присуство на Facebook настанот

Ве молиме со вас да си понесете добро расположение и идеи вредни за споделување.

TEDxNiš Програма
http://tedxnis.com/index-sr/program.html

TEDxNiš Live Stream на следниот линк:
http://tedxnis.com/index-sr/live-stream.html

Се гледаме!

Еден коментар

  1. alen says:

    Go Pozdravuvam nastanot

Напишете ваш коментар