Последна проекција на видеа – 25.03.2011 во 19 ч. Клуб на новинари

Серијата пост-TEDxSkopje собири ќе ја затвориме со говорите на Небојша Вилиќ, Клајд Масгрејв и Никос Чаусидис. Како и до сега, говорниците ќе бидат присутни да одговорат на прашања од публиката, да проговорат за реакциите на нивните говори по конференцијата и за тековни проекти во кои се вклучени.

Повелете во петок, 25.03.2011 во 19 часот во Клубот на новинари.

Колку за потстување, програмата на конференцијата се наоѓа на http://tedxskopje.mk/archives/958

Напишете ваш коментар