Проекција на видеа: трета/четврта сесија (1 дел) – 25.01.2011 во 20 ч. Клуб на новинари

Поради вонредни околности, овој пат ќе направиме микс од двете преостанати сесии и ќе ги проектираме говорите на Петар Лазаров, Илина Јакимовска и Никола Узуновски. Како и до сега, говорниците ќе бидат присутни да одговорат на прашања од публиката, да проговорат за реакциите на нивните говори по конференцијата и за тековни проекти во кои се вклучени.

Повелете во вторник, 25.01.2011 во 20 часот во Клубот на новинари. Колку за потсетување, програмата на конференцијата се наоѓа на http://tedxskopje.mk/archives/958

Напишете ваш коментар