Проекција на видеа: втора сесија – 22.12.2010 во 19 часот во Клубот на новинари

Видеата од втората сесија веќе се спремени да ви бидат презентирани. Сите што не можеа да присуствуваат на главниот настан еве ви можност да ги погледнете за прв пат овие 3 говори. А за тие што беа таму уште едно потсетување на говорите и дружење со големиот број на TED ентузијасти во Македонија.

Ве покануваме на втората средба, во среда, 22.12.2010 во 19 часот во Клубот на новинари, за заедно да ги проследиме говорите од втората сесија. Колку за потстување, програмата на конференцијата се наоѓа на http://tedxskopje.mk/archives/958.

Се гледаме таму!

Напишете ваш коментар